MUĞLA / MİLAS - Milas Cumhuriyet Anadolu Lisesi

TEKNOFEST TEKNOLOJİ YARIŞMA DUYURUSU

Ock

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ŞUBAT DÖNEMİ SORUMLULUK SINAVI

2022 YKS sonuçları açıklandı.

Okulumuz öğrencileri 2 Eğitim Fakültesi 2 Mühendislik Fakültesi 1 Siyasal Bilimler Fakültesi 5 Fen Edebiyat Fakültesi 4 İktisadi İdari Bilimler Fakültesi 1 İlahiyat Fakltesi

1 İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi 6 Uygulamalı Bilimler Fakültesi 4 Açık Öğretim Fakültesi 38 Meslek yüksekokulu'na yerleşen öğrencilerimizi ve ailelerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Sakarkaya İlkokulu ve Ortaokulu'na Kitap Desteği, okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Filiz EKEYILMAZ ve öğrenciler tarafından, gerçekleştirildi.

Mrt

Ock

Muğla Köyceğiz İlçesinde yapılan Hentbol A Genç Kızlar turnuvasınsa okulumuz öğrencileri Muğla İl 3. sü olarak bizleri grurlandırmıştır. Öğrencilerimizi ve takımı çalıştıran öğretmenimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Ara

27 Aralık 2018 Perşembe günü yapılan Atatürk Kır Koşusu 3000 metre Genç Kızlar yarışmasında 10/C sınıfından Aslı KORKMAZ 1. olurken 9/H sınıfından Zerda ATASEVEN de 3. olarak yarışı tamamlamıştır. Öğrencilerimizi ve öğrencilerimizi çalıştıran Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenimiz Elvan ÇİLEK´i başarılarından dolayı kutluyoruz.

Ara

Okulumuz Genç Erkekler Voleybol Takımı Milas İlçesi 2.si olarak Muğla´da yapılacak olan 4-8-9 Ocak 2019 tarihinde yapılacak olan Yarı Final maçlarına girmeye hak kazanmışlardır. Öğrencilerimizi ve Öğrencilerimiz çalıştıran Beden Eğitimi Öğretmenimiz Elvan ÇİLEK´i kutluyor ve yarı Final maçlarında başarılar diliyoruz.

Ara

Okulumuz futbol takımı 2018 Kasım ayında yapılan Futbol Okul Sporlarında diğer takımları geride bırakarak Milas İlçe 1.si olmuştur. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.